Bel: 0165 - 325 502

Category

Keje Day ’n Night Raamdecoratie

Een vaste waarde

Meer dan 10 jaar ervaring
Gediplomeerde monteurs
Duidelijke afspraken
Uitgebreide garantie
Gratis offerte aanvragen
Service en Onderhoud
Altijd maatwerk
Nieuwbouw en Verbouw
Nederlands fabrikaat

Keje Day ’n Night raamdecoratie

Keje Day ’n Night is de ideale raamdecoratie voor in de slaapkamer. Day ’n Night is voorzien van twee stoffen, één voor overdag en één voor ’s nachts. Het geheel is geplaatst in een stevig aluminium frame en wordt op het kozijn geplaatst m.b.v. een magneet-klemsysteem. Hiervoor monteert u een staalband op het bestaande kozijn. Een groot voordeel hiervan is dat het frame eenvoudig kan worden verwijderd om het raam te reinigen.

Raamdecoratie kopen in Roosendaal, Keje Day and Night voor in de slaapkamer

Positioneren in elke gewenste stand

Het systeem  is voorzien van drie trekbalken. Zo kunt u de verduistering op elke gewenste stand instellen. Schuif het bovenste deel naar boven en u heeft sfeervolle decoratie voor overdag waarbij u de direct lichtinval kunt dempen. In de avond kunt u het bovenste, verduisterende, gedeelte naar beneden schuiven zodat het donker wordt in de ruimte.

Detailafbeelding Keje Day and Night decoratie voor uw raam
Detail van de trekbalk van Keje Day 'n Night raamdecoratie

Ook voor grote ramen

Keje Day ’n Night is geschikt voor de meeste kozijnen en kan geleverd worden in een breedte van 2000mm. Hierdoor is het systeem dus ook zeer geschikt voor grotere raamoppervlakken. De maximaal leverbare breedte is 1400mm.

De standaaard beschikbare RAl-kleuren zijn RAL 9016, RAL9010, RAL9005, RAL9001 en RAL7016. Tegen een meerprijs kan het systeem ook in een afwijkende RAL-kleur worden geleverd. Informeer hiervoor bij onze Keje specialist.

Een passende kleur voor ieder interieur

Er is keuze uit tientallen kleuren en soorten stof. De series onderscheiden zich in decoratief, niet-doorschijnend, geheel verduisterend, duo-stof, Nevada, Basel Perla, Milan en Oslo. U kunt de kleurstalen en materialen in onze showroom bekijken!

verduisterende raamdecoratie voor in de slaapkamer

GRATIS OFFERTE

Laat u adviseren door onze specialist. Bent u in een traject voor verbouw van een woning of een nieuwbouw woning? Of bent u gewoon toe aan nieuwe raamdecoratie? Vraag een gratis offerte aan voor levering en plaatsing van Keje Day ’n Night raamdecoratie.