Bel: 0165 - 325 502

Category

Latende Raamdecoratie

Een vaste waarde

Meer dan 10 jaar ervaring
Gediplomeerde monteurs
Duidelijke afspraken
Uitgebreide garantie
Gratis offerte aanvragen
Service en Onderhoud
Altijd maatwerk
Nieuwbouw en Verbouw
Nederlands fabrikaat

Keje Latende, unieke raamdecoratie

Keje Latende is de oplossing voor iedereen die op zoek is naar een innovatieve jaloezie oplossing. De Latende jaloezie is geplaatst in een frame waardoor het één wordt met het kunststof kozijn en een minimum aan diepte vraagt.

Keje Latende is ontwikkeld voor kunststof kozijnen maar kan ook worden gebruikt met houten en alumnium kozijnen. Neem contact op met onze raamdecoratiespecialist om te bepalen of Keje Latende ook bij uw kozijnen mogelijk is.

Bevestiging

Keje Latende kopenKeje Lamella wordt met een combinatie van een magneetband en staalband op het kozijn bevestigd. Hierdoor kan het frame eenvoudig worden verwijderd om bijvoorbeeld de ramen schoon te maken.

De jaloezie wordt bediend door middel van een lip aan de onderzijde. Hiermee kan de hooge vrij worden ingesteld. De mate van lichtinval kan uiteraard ook handmatig worden ingesteld.

Leverbare RAL-Kleuren

Het frame van Keje Latende is leverbaar in de volgende RAL-kleur: RAL9016, RAL9010, RAL9005, RAL9001, RAL7016. De lamellen zijn leverbaar in meerdere kleuren. Bekijk hiervoor de kleurenstaal in onze showroom.

Luxe uitstraling

Deze jaloezieen zijn geintegreerd in het frame. Hierdoor behoudt het raam en kozijn zijn strakke uitstraling.

 

Ook geschikt voor vochtige ruimtes

Keje Latende is vochtbestendig. Hierdoor is het ook zeer geschikt voor gebruik in de badkamer. Elke jaloezie wordt met de hand geproduceerd en op maat gemaakt volgens opgegeven maten.

Maximale afmetingen

Dit systeem kan worden toegepast op kozijnen met een maximale afmeting van 2000mm (hoog) x 1600mm (breed). Deze raamdecoratie voldoet tevens aan alle Child Safety veiligheidsnormen.

Keje Latende raamdecortie voor in de slaapkamer

GRATIS OFFERTE

Laat u adviseren door onze specialisten. Bent u in een traject voor verbouw van een woning of een nieuwbouw woning? Vraag een gratis offerte aan voor levering en plaatsing van Keje Latende raamdecoratie.