Bel: 0165 - 325 502

Category

Keje Rolgordijnen

Een vaste waarde

Meer dan 10 jaar ervaring
Gediplomeerde monteurs
Duidelijke afspraken
Uitgebreide garantie
Gratis offerte aanvragen
Service en Onderhoud
Altijd maatwerk
Nieuwbouw en Verbouw
Nederlands fabrikaat

Keje Rolgordijnen

Keje rolgordijnen bieden een eenvoudige en stijlvolle mogelijkheid voor verduistering en decoratie van ramen. Het systeem is, net als andere Keje raamdecoratie producten, voorzien van een frame dat, middels een magneetsluiting, op zowel kunststof- als houten- en aluminium kozijnen kan worden geplaatst.

Twee leverbare stoffen

Deze rolgordijnen zijn leverbaar met decoratieve of verduisterende stof. Voor beide toepassingen is keuze uit negen verschillende kleuren. Er is dus altijd een kleur te vinden die aansluit bij uw interieur!

Rolgordijnen bestellen bij Kudera in Roosendaal

Vensterbank blijft vrij

Om dat het frame of het kozijn wordt geplaatst zal de vensterbank, bij gebruik op draai/kiepramen altijd vrij blijven. Het frame is vlak waardoor het bijna naadloos samemngaat met het kozijn. Een moderne, elegante en stijlvolle oplossing voor uw interieur.

Detailafbeelding Keje Day and Night decoratie voor uw raam
Detail van de trekbalk van Keje Day 'n Night raamdecoratie

Stijlvolle cassette

De meeste rolgordijnsystemen werken met een open rol aan de bovenzijde. Hierdoor ziet het er altijd wat ‘rommelig’ uit. Keje heeft voor dit systeem een dichte cassette ontwikkeld waarin het gordijn  zich oprolt. Dit straalt veel meer luxe uit en voorkomt dat het rolgordijn onnodig vies wordt aan de bovenkant.

Veligheid voorop

Dit systeem voldoet aan alle Child Safety veiligheidseisen. Het trekkoord zal altijd breken zodra er een gewicht van meer dan 3Kg aan hangt.

Afmeting en kleuren

Het frame is leverbaar in vier RAL-kleuren. Op aanvraag kan het frame, tegen meerprijs, in iedere gewenste RAL-kleur worden afgewerkt. De maximale hoogte en breedte van dit rolgordijn  is 1400x1400mm.

GRATIS OFFERTE

Laat u adviseren door onze specialist. Vraag een gratis offerte aan voor levering en plaatsing van Keje rolgordijnen.