Bel: 0165 - 325 502

Category

Keje Splendid Pliss Raamdecoratie

Een vaste waarde

Meer dan 10 jaar ervaring
Gediplomeerde monteurs
Duidelijke afspraken
Uitgebreide garantie
Gratis offerte aanvragen
Service en Onderhoud
Altijd maatwerk
Nieuwbouw en Verbouw
Nederlands fabrikaat

Keje Splendid Pliss raamdecoratie

De plissé is een veel gebruikte raamdecoratie. Montage van een plissé op een kunststof of aluminium kozijn is vaak een uitdaging. Keje heeft daarvoor dé oplossing met deze Splendid Pliss. Dit systeem maakt gebruik van hetzelfde montage systeem als Keje Lamella en Keje Latende.

Splendid Pliss is geschikt voor montage op kunststof, houten of aluminium kozijnen. Onze specialist informeert u graag over de mogelijkheden voor uw kozijnen.

Keje Splendid Pliss raambekleding

Verduistering en decoratie

Splendid Pliss is leverbaar in verschillende stoffen en kleuren. U kunt zelf kiezen voor een meer decoratieve of verduisterende stof of kleur.

Aan de boven- en onderzijde van de jaloezie bevinden zich geintegreerde handgrepen waarmee hij bottom-up of top-down kan worden bijgesteld. Hiermee bepaalt u zelf de verduistering en de lichtinval.

RAL Kleuren

De Splendid Pliss is leverbaar in vijf standaard RAL-kleuren (RAL9016, 9010, 9005, 9001 en 7016) en kan tegen meerprijs in een afwijkende RAL-kleur worden geleverd.

Verschillende stofkleuren en -materialen

Geen enkel interieur is hetzelfde. Daarom  is er keuze uit tientallen verschillende soorten stoffen en materialen, om de Splendid Pliss  geheel naar uw smaak samen te stellen.

Kies voor decoratief, niet-doorschijnend, verduisterend, douo-stof, nevada, basel perla, milan of oslo. Elke stofsoort heeft zo’n 5 tot 10 kleurvariaties.

Uniek vergrendelsysteem

Dankzij dit speciale systeem kan de vitrage op elke gewenste hoogte worden ingesteld.

Het frame is gemaakt van aluminium en kan geleverd worden in een maximale maat van 2000mm x 2000mm. Hiermee is het ook zeer geschikt voor gebruik op grote ramen.

GRATIS OFFERTE

Laat u adviseren door onze specialisten. Bent u in een traject voor verbouw van een woning of een nieuwbouw woning? Vraag een gratis offerte aan voor levering en plaatsing van Keje Splendid Pliss raamdecoratie.