Bel: 0165 - 325 502

Category

Kunststof schuifpui

Een vaste waarde

Meer dan 10 jaar ervaring
Gediplomeerde monteurs
Duidelijke afspraken
Uitgebreide garantie
Gratis offerte aanvragen
Service en Onderhoud
Altijd maatwerk
Nieuwbouw en Verbouw
Nederlands fabrikaat

Kunststof schuifpui, meer licht voor elke gevelopening

Wil u het gevoel van een open ruimte of meer licht in huis? Bekijk dan de mogelijkheden van een schuifpui. Met een schuifpui maakt u maximaal gebruik van lichtinval en beleeft u een veel grotere leefruimte. Onze REGAU schuifpuien zijn uitgevoerd met een slank kozijn en is leverbaar in meer dan 200 kleuren.

Kies een eigen breedte

Kunststof schuifpui laten plaatsenEen schuifpuit bestaat standaard uit een vast gedeelte en verschuifbaar element. Onze schuifpui systemen echter gaan tot een element breedte van maar liefst 10 meter ( op basis van 4 elementen). Op deze manier is een doorgang van 5 meter te creëren.

Bij het samenstellen van de schuifpuit kunt u zelf bepalen of deze uit 2, 3 of 4 elementen moet bestaan.

Meer dan 200 kleur varianten

Met het SYNEGO schuifpui systeem zijn de kleurmogelijkheden nagenoeg onbeperkt. Zo kunt u de pui exact laten matchen met de kleur van uw interieur. Het KALEIDO COLOR palet is kleurvast en weerbestendig. U heeft er een lang leven plezier van.

Warmte isolatie en geluiddemping

De SYNEGO schuifpui systemen hebben uitstekende warmte isolerende eigenschappen en passen daarmee perfect in uw energie bezuinigingsplan. Uw energieverbruik daalt direct en significant.

Anders dan u zou verwachten verandert uw woning in een rustige leefomgeving dankzij de goede geluiddemping van de schuifpui. Lawaai van voorbij rijdend verkeer, een grasmaaier van de buren of feest in de buurt – onze kozijnen zorgen voor een 20-voudige geluiddemping. 

Meer ruimte, meer licht

Met een schuifpui trek je een deel van de tuin als het ware in de woning. Het wordt een grote leefomgeving met een groot gevoel van ruimte en vrijheid. Onze schuifpuien geven een prachtige lichtinval en zijn geschikt voor gebruik in ieder interieur, van klassiek tot modern. U heeft tientallen jaren plezier van een kunststof schuifpui. 

Alleen maar voordelen:

  • Onbeperkte kleurmogelijkheden
  • Warmte isolerend
  • Geluidwerend
  • Onderhoudsarm
  • Speciaal hefboom systeem voor eenvoudig openen
  • Speciale dorpel oplossing voor vlakke doorgang
  • 6-voudige inbraakbeveiliging

GRATIS OFFERTE

Laat u adviseren door onze specialisten. Bent u in een traject voor verbouw van een woning of een nieuwbouw woning? Vraag een gratis offerte aan voor levering en plaatsing van kunststof kozijnen en deuren.