Bel: 0165 - 325 502

Category

Lamella / Shutters

Een vaste waarde

Meer dan 10 jaar ervaring
Gediplomeerde monteurs
Duidelijke afspraken
Uitgebreide garantie
Gratis offerte aanvragen
Service en Onderhoud
Altijd maatwerk
Nieuwbouw en Verbouw
Nederlands fabrikaat

Keje Lamella, een nieuw model shutters

Keje raamdecoratie, shutters, lamellen en horrenDe Keje Lamella is een nieuw type raamdecoratie. Het systeem is ontwikkeld voor plaatsing in kunststof kozijnen. Keje Lamella combineert een jaloezie en een shutter.

De Keje Lamella kan worden gekanteld middels een greep die om de lamel is bevestigd. Hierdoor hangen er geen losse touwtjes voor de lamellen voor instellen van de lamellen en zie de raamdecoratie er superstrak uit. 

Op maat gemaakt

Keje lamella raamdecoratieKeje Lamella is leverbaar in een breedte van 30mm en 40mm en is verkrijgbaar in maar liefst 14 RAL kleuren. De Lamella is geplaatst in een aluminium frame en wordt m.b.v. magneet staalband op de glaslatten van het kunststof kozijn geplaatst. Hierdoor kunnen de shutters eenvoudig worden weggehaald en teruggeplaatst als bijvoorbeeld de ramen moeten worden schoongemaakt.

Keuze uit 14 RAL kleuren

De Lamella is leverbaar in 14 RAL kleuren waardoor er voor elk interieur een geschikt kleurcombinatie is te vinden. Het aluminium frame is leverbaar in 4 standaardkleuren, Creme wit (RAL9001), Zuiver wit (RAL9010), Verkeerswit (RAL9016) en Antraciet grijs (RAL7016). Andere RAL kleuren zijn tegen meerprijs leverbaar. De maximale breedte van de Lamella is 1200mm. Maximale hoogte is 2000mm. (Indien de hoogte meer is dan 1200mm wordt voor de stevigheid een extra tussenstijl geplaatst).

Onzichtbaar en voor elk type kozijn

Het frame van de Lamella wordt tussen de glaslatten geplaatst waardoor er een vlak geheel ontstaat. Een groot voordeel is dat, bij plaatsing in kiep/kantel kozijnen, de Lamella gewoon blijft zitten. 

U kiest zelf de gewenste hoeveelheid lichtinval door de shutters handmatig in de gewenst positie te plaatsen. Lamella is een uniek product en geschikt voor elk interieur. neem contact met ons op voor een informatie of een gratis offerte.

Leverbare RAL kleuren:

RAL kleuren Lamella raamdecoratie

GRATIS OFFERTE

Laat u adviseren door onze specialisten. Bent u in een traject voor verbouw van een woning of een nieuwbouw woning? Vraag een gratis offerte aan voor levering en plaatsing van Keje Lamella.