Bel: 0165 - 325 502

Category

Kunststof kozijnen

Een vaste waarde

Meer dan 10 jaar ervaring
Gediplomeerde monteurs
Duidelijke afspraken
Uitgebreide garantie
Gratis offerte aanvragen
Service en Onderhoud
Altijd maatwerk
Nieuwbouw en Verbouw
Nederlands fabrikaat

Kunststof kozijnen Roosendaal

Woont u in Roosendaal en bent u op zoek naar hoogwaardige kunststof kozijnen? Bij Kudera Kunststof Kozijnen bent u aan het juiste adres. Kunststof kozijnen zijn in alle opzichten een waardevolle aanvulling voor uw huis. U gaat significant minder energie verbruiken voor het verwarmen van uw woning. Daarnaast is het onderhoud aan kunststof kozijnen minimaal. De mogelijkheden in design zijn zeer uitgebreid. Er zijn ook uitgebreide mogelijkheden voor raamdecoratie van kunststof kozijnen.

Energiezuinig en kostenbesparend

kunststof kozijnen kopen in roosendaal

Met onze kunststof kozijnen verbruikt u significant minder energie voor het verwarmen van uw woning in Roosendaal. Dankzij de uitstekende isolerende eigenschappen blijft de warmte binnen en de kou buiten. Hierdoor bespaart u op stookkosten en draagt u bij aan een duurzamere toekomst.

Minimaal onderhoud

Het onderhoud aan onze kunststof kozijnen is minimaal. Even afnemen met een vochtige doek is voldoende om de kozijnen in topconditie te houden. Geen gedoe meer met schuren, schilderen of lakken. Zo houdt u meer tijd over voor andere dingen die belangrijk zijn.

Langdurige investering

Kunststof kozijnen gaan aanzienlijk langer mee dan houten kozijnen. Met een gemiddelde levensduur van maar liefst 50 jaar kunt u langdurig genieten van uw investering. Dit is meer dan een verdubbeling ten opzichte van houten kozijnen, die gemiddeld 20 tot 25 jaar meegaan. Om de levensduur van de kozijnen te optimaliseren, kunnen onze specialisten u adviseren over extra onderhouds- en beschermingsmiddelen.

Plaatsen van kunststof kozijnen in Roosendaal

Ons ervaren team van professionals zorgt ervoor dat de kunststof kozijnen op een vakkundige wijze worden geplaatst. U kunt erop vertrouwen dat uw nieuwe kozijnen stevig en correct worden geïnstalleerd.

Vrijblijvende offerte

In onze showroom bieden wij u niet alleen de mogelijkheid om de verschillende kunststof kozijnen in het echt te bekijken, maar ook om vrijblijvend en passend advies te ontvangen. Nadat u onze showroom heeft bezocht en een weloverwogen keuze heeft gemaakt, stellen wij graag een gedetailleerde prijsopgave op voor de gewenste kunststof kozijnen. Deze offerte kunt u vervolgens in alle rust thuis doornemen en nog eens goed over nadenken.

Verantwoord verwerken van restmaterialen

Het kunststof voor onze kozijnen is synthetisch vervaardigd. Ons fabricage proces is er op gericht om zo weinig mogelijk afval over te houden. Het restafval wordt bij de fabricage gesorteerd en aangeboden bij een gespecialiseerd recycle bedrijf. Het materiaal is weer grondstof voor nieuwe producten. Op deze manier dragen wij bij ons steentje bij aan het milieu.

REHAU Kozijnen

Kudera is leverancier van REHAU kozijnen. Deze kozijnen worden in eigen fabriek vervaardigd. REAHAU levert diverse systemen. De GENEO serie staat bekend als eerst versterkte profiel. Dit wordt veel ingezet bij verbouw projecten. De SYNEGO serie is optimaal voor warmte isolatie. U bespaart enorm op stookkosten en de waarde van uw huis stijgt. De nieuwe BLOX serie is speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse kozijn stijl (hoge raamdiepte en een buitenverstek in een hoek van 45 graden).

GRATIS OFFERTE

Laat u adviseren door onze specialisten. Bent u in een traject voor verbouw van een woning of een nieuwbouw woning? Vraag een gratis offerte aan voor levering en plaatsing van kunststof kozijnen en deuren.