Bel: 0165 - 325 502

Category

Raamdecoratie

Een vaste waarde

Meer dan 10 jaar ervaring
Gediplomeerde monteurs
Duidelijke afspraken
Uitgebreide garantie
Gratis offerte aanvragen
Service en Onderhoud
Altijd maatwerk
Nieuwbouw en Verbouw
Nederlands fabrikaat

ACTIE: 10% KORTING OP Raamdecoratie bij uw bestelling voor 1 augustus 2021.

Bezoek onze winkel!

Raamdecoratie brengt extra sfeer in uw woning

Er zijn tal van mogelijkheden om uw ramen te voorzien van passende decoratie. U kunt hierbij denken aan vitrage, jaloezieën, plisse of rolgordijnen. Naast de sfeer die raamdecoratie brengt zorgt het ook voor meer privacy en heeft het verduisterende eigenschappen. Hierbij zijn tal van mogelijkheden om uw kozijnen naar eigen smaak te decoreren.

Flexibele Plisse

Het Splendid Pliss systeem biedt flexibele verduistering  van het gehele of een gedeelte van het raam. Het kan bottom-up of top-down naar wens worden ingesteld. Dit systeem kan op kozijnen tot 200cm breed worden gemonteerd. 

Er zijn verschillende soorten stoffen en kleuren in stof beschikbaar om de decoratie bij uw interieur aan te laten sluiten. U kunt kiezen voor decoratief of verduisterend.

Dag/Nacht combinatie

Binnen onze collectie raamdecoratie is ook een dag/nacht systeem leverbaar. Zoals de naam al aangeeft is dit systeem uitgevoerd met twee verschillende stoffen. M.b.v. drie trekbalken kan de dag- of nachtverduistering los van elkaar worden gekozen. Dit alles binnen één systeem. Een ideale verduistering oplossing die naadloos aansluit binnen het kozijn.

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn nog steeds erg populair als raamdecoratie. Er is keuze uit decoratief of verduisterend materiaal. D.m.v. een koord bediening kan het gordijn in hoogte worden ingesteld. Het frame wordt m.b.v. een magneet- en staalband op het kozijn aangebracht en kan worden geplaatst op zowel kunststof an aluminium of houten kozijnen. Dankzij de magneetstrip kan hij makkelijk worden verwijderd, bijvoorbeeld als het kozijn wordt gereinigd.

Bezoek onze showroom!

In onze showroom hebben wij veel voorbeelden toonbaar opgesteld. Zo kunt u zelf zien en bepalen welke raamdecoratie of verduistering het beste in uw interieur past. Onze specialisten adviseren u graag persoonlijk om tot de juiste keuze in raamdecoratie voor uw woning te komen.

GRATIS OFFERTE

Laat u adviseren door onze specialisten. Bent u in een traject voor verbouw van een woning of een nieuwbouw woning? Vraag een gratis offerte aan voor levering en plaatsing van kunststof kozijnen en deuren.