Bel: 0165 - 325 502

Category

Kunststof ramen

Een vaste waarde

Meer dan 10 jaar ervaring
Gediplomeerde monteurs
Duidelijke afspraken
Uitgebreide garantie
Gratis offerte aanvragen
Service en Onderhoud
Altijd maatwerk
Nieuwbouw en Verbouw
Nederlands fabrikaat

Kunststof ramen Roosendaal

Ramen zijn bepalend voor het uiterlijk van uw woning of bedrijfspand. Daarnaast zorgen kunststof kozijnen voor minder onderhoud en dragen ze bij aan warmte isolatie, geluidsisolatie en inbraakbeveiliging. Het is daarom het aanbevelen waard om nieuwe woningen hiermee uit te voeren of de ramen/kozijnen van uw huidige woning te vervangen door kunststof. De mogelijkheden zijn legio.

kunststof ramen woonhuis<br />

Maatwerk kozijnen

Geen woning is hetzelfde. Daarom zijn ramen, deuren en kozijnen altijd maatwerk. U kunt zelf een uitstraling bepalen die past bij de stenen of stijl van uw huis. Niet alleen vierkant kozijne maar ook afwijkende maten en vormen zijn hierbij mogelijk. 

Kleurecht materiaal

Kozijne worden kleurecht gefabriceerd en zullen niet verkleuren door UV. Het oppervlak is krasvast kdankzij een 0,5mm dikke acryllaag. Mochten er toch krassen omtstaan dan is er altijd de mogelijkheid om deze weg te polijsten.

Weerbestendig

De raamprofielen zijn beschermd tegen zonnestraling, milieur- en slijtageinvloeden. Hierdoor is nagenoegn geen onderhoud nodig  en bent u tientallen jaren verzekerd van prachtige kozijnen.

Verantwoord verwerken van restmaterialen

Het kunststof voor onze kozijnen is synthetisch vervaardigd. Ons fabricage proces is er op gericht om zo weinig mogelijk afval over te houden. Het restafval wordt bij de fabricage gesorteerd en aangeboden bij een gespecialiseerd recycle bedrijf. Het materiaal is weer grondstof voor nieuwe producten. Op deze manier dragen wij bij ons steentje bij aan het milieu.

Ventilatiesystemen

Ventilatie is van groot belang voor een goed leefklimaat. Onze kozijnen van GAELAN kunnen worden uitgerust met een modern ventilatiesysteem dat permanent voor frisse binnenlucht zorgt.

  • Betere binnenlucgt
  • Behaaglijkheid en comfort
  • Correct ventileren

 

GRATIS OFFERTE

Laat u adviseren door onze specialisten. Bent u in een traject voor verbouw van een woning of een nieuwbouw woning? Vraag een gratis offerte aan voor levering en plaatsing van kunststof kozijnen en deuren.