Bel: 0165 - 325 502

Category

Een vaste waarde

Meer dan 10 jaar ervaring
Gediplomeerde monteurs
Duidelijke afspraken
Uitgebreide garantie
Gratis offerte aanvragen
Service en Onderhoud
Altijd maatwerk
Nieuwbouw en Verbouw
Nederlands fabrikaat

Rolluiken, veilig en energiebesparend

Rolluiken worden meer en meer toegepast. Ze zorgen niet alleen voor maximale bescherming tegen inbraak, ook op het gebied van energiebesparing spelen ze een rol. Rolluiken kunnen standaard in een nieuwbouwproject worden toegepast of als voorzet rolluiken in bestaande bouw worden geplaatst.

Veiligheid

Rolluiken beschermen uw woning tegen inbraak. Wij leveren rolluiken van het merk Heroal met de mogelijkheid tot integratie in een Smart Home systeem. Hiermee kunnen rolluiken eenvoudig vanuit elke kamer worden bediend.

Inbouw of voorzet

Bij nieuwbouw projecten kan in de ontwerpfase al rekening worden gehouden met het plaatsen van rolluiken. Daardoor is het mogelijk om onze systemen in de muur in te bouwen waardoor ze ‘onzichtbaar’ worden.

Bij bestaande bouw wordt een rolluik kast tegen de gevel geplaatst. Onze systemen zijn compact, vragen geen grote rolkasten en zijn leverbaar in verschillende RAL kleuren. Hierdoor kunnen ze goed aan de kleurstelling van uw woning worden aangepast.

Beveiliging van uw woning

Statistieken wijzen uit dat woningen met rolluiken inbrekers sterk afschrikken. Al onze rolluiken voldoen aan RC2 weerstandsklasse. De dubbelwandige rolluiken gaan nog een stapje hoger. In combinatie met goede kozijnen en hang en sluitwerk bent u verzekerd van een optimale beveiliging van uw woning.

De voordelen

  • Bescherming tegen inbraak, inkijk en geluid
  • Compatible met Smart Home systemen
  • Meer dan 50% energie besparing
  • Inbouw en voorzet montage

GRATIS OFFERTE

Laat u adviseren door onze specialisten. Bent u in een traject voor verbouw van een woning of een nieuwbouw woning? Vraag een gratis offerte aan voor levering en plaatsing van kunststof kozijnen en deuren.