Bel: 0165 - 325 502

Category

Kunststof kozijnen

Een vaste waarde

Meer dan 10 jaar ervaring
Gediplomeerde monteurs
Duidelijke afspraken
Uitgebreide garantie
Gratis offerte aanvragen
Service en Onderhoud
Altijd maatwerk
Nieuwbouw en Verbouw
Nederlands fabrikaat

Kunststof kozijnen, een duurzame investering

Kunststof kozijnen zijn in alle opzichten een waardevolle aanvulling voor uw huis. U gaat significant minder energie verbruiken voor het verwarmen van uw woning. Daarnaast is het onderhoud aan kunststof kozijnen minimaal. De mogelijkheden in design zijn zeer uitgebreid. U kiest de kozijnen die bij uw huis passen.

Onderhoudsarm

Het onderhoud aan kunststof kozijnen is minimaal. Af en toe afnemen met een vochtige doek is voldoende om het kozijn zijn uitstraling te laten behouden.

Lange levensduur

Kunststof kozijnen gaan veel langer mee dan houten kozijnen. Gemiddeld kunt u er maar liefst 50 jaar plezier beleven. In vergelijk met een houten kozijn, dat gemiddeld 20 tot 25 jaar mee gaat, is dat meer dan een verdubbeling. Het is wel zo dat weersinvloeden effect kunnen hebben op de levensduur. Dit kan worden voorkomen door extra onderhouds/beschermingsmiddelen te gebruiken. onze specialisten informeren u hier graag over.

REHAU Kozijnen

REHAU Kunststof kozijnen Kudera is leverancier van REHAU kozijnen. Deze kozijnen worden in eigen fabriek vervaardigd. REAHAU levert diverse systemen. De GENEO serie staat bekend als eerst versterkte profiel. Dit wordt veel ingezet bij verbouw projecten. De SYNEGO serie is optimaal voor warmte isolatie. U bespaart enorm op stookkosten en de waarde van uw huis stijgt. De nieuwe BLOX serie si speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse kozijn stijl (hoge raamdiepte en een buitenverstek in een hoek van 45 graden)

GRATIS OFFERTE

Laat u adviseren door onze specialisten. Bent u in een traject voor verbouw van een woning of een nieuwbouw woning? Vraag een gratis offerte aan voor levering en plaatsing van kunststof kozijnen en deuren.

Verantwoord verwerken van restmaterialen

Het kunststof voor onze kozijnen is synthetisch vervaardigd. Ons fabricage proces is er op gericht om zo weinig mogelijk afval over te houden. Het restafval wordt bij de fabricage gesorteerd en aangeboden bij een gespecialiseerd recycle bedrijf. Het materiaal is weer grondstof voor nieuwe producten. Op deze manier dragen wij bij ons steentje bij aan het milieu.